«مراد یگانه» با اشاره به یکهزار اثر طبیعی،تاریخی و گردشگری در این شهرستان که 508 اثر آنها در ردیف آثار ملی ثبت شده است، افزود:از مجموع 287هزار نفر، ۹7 هزار نفر در قالب کاروانهای راهیان نور از یادمانهای چهارگانه شهرستان و 190 هزار نفر از اماکن تفریحی،تاریخی و مذهبی بازدید کردهاند.
وی کویر ابوغویر، مجتمع گردشگری ساحلی سد دویرج، امامزادههای سید ابراهیم قتال، سید ناصرالدین، سید فخرالدین، سید ابراهیم روستای بردی، قلعه باستانی شیاخ، شهر میمه و منطقه تفریحی میانهوار و تختان را از امکانی ذکر کرد که بیشترین آمار بازدید گردشگر در این مدت داشته اند.
فرماندار ویژه دهلران به۲۰ غرفه فروش صنایعدستی و هفت سیاهچادر عشایری در مسیرهای گردشگری، نظیر سهراهی موسیان، چاهآب، پارک اناران، بخش زرینآباد و سراب میمه اشاره و افزود: این غرفه ها در فروش گلیمبافی، حصیربافی، گیوهبافی و نانهای سنتی فعالیت داشته اند و در مجموع میزان درآمد این غرفه ها بالغ بر 20میلیارد ریال می باشد.
وی به اسکان حدود 27هزار نفر در یادمان ها،هتل ها،بوم گردی ها،مهمان پذیرها،خانه ها مسافر،مجتمع های گردشگری،زائر سراها و مدارس در این مدت خبردادو اضافه کرد: آموزش و پرورش با پنج مدرسه و 50کلاس درس و خانه معلم در اسکان فرهنگیان و مسافران نوروزی همکاری کردند.
یگانه اظهار کرد:تاکنون بیش از ۲۰ هزار نفر در مدارس و پایگاههای اسکان شهرستان دهلران پذیرش شده و همچنین، بیش از 16هزار مسافر در ایستگاههای اطلاعرسانی هلالاحمر راهنمایی شدهاند.
فرماندار ویژه دهلران با اشاره به دو پایگاه ثابت و دو پایگاه سیار امداد و نجات در شهرستان افزود: در این مدت، 356 نفر از خدمات پایگاههای امداد و نجات استفاده کردهاندیگانه بیان کرد: تیمهای امدادی به شش حادثه جادهای، سه عملیات رهاسازی و سه انتقال به مراکز درمانی رسیدگی کردهاند.
وی به فعالیت هفت پایگاه فوریت ها پزشکی در این شهرستان اشاره وبیان کرد: تعداد مصدومان حوادث در این ایام 36 نفر و تعداد فوتی ها نیز سه نفر بوده است.