تمهیدات لازم برای برداشت محصولات کشاورزی در ایلام اندیشیده شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام از اتخاذ تمهیدات و تدابیر لازم برای برداشت محصولات کشاورزی و دانه های روغنی خبر داد.

|به گزارش پایگاه استانداری ایلام، عباس میرزاد در نشست ستاد برداشت غلات و دانه های روغنی اظهار داشت: همه ما مسئولیت داریم تا در همه مراحل برداشت و خرید و حمل محصولات کشاورزی حضور فعال داشته باشیم.

وی افزود: واگذاری گندم به سیلوهایی که انبارگردانی انجام ندهند، بر اساس دستورالعمل ممنوع است.

معاون استاندار ایلام تاکید کرد: گندم‌ با کیفیت استان باید در سیلوهای استان نگهداری شود و بلافاصله حمل به استانهای دیگر انجام نشود و به راحتی اجازه خروج گندم از استان را ندهیم.

وی در ادامه به اقدامات اساسی برای توسعه محصولات کشاورزی اشاره کرد و افزود: مجموعه تحقیقات جهاد کشاورزی استان باید طرح مطالعاتی برای توسعه کشت های گلخانه ای انجام دهند.
گ
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: کشت روباز چهار برابر بیشتر آب مصرف دارد که با توجه به تداوم خشکسالی ها باید چاره اندیشی شود.

میرزاد اظهار داشت: تصمیم گیران حوزه کشاورزی باید برای بحث مدیریت آب، درآمدزایی و اشتغال در این بخش چاره اندیشی کنند و از ظرفیت ۲۳۰هزار هکتار زمین آبی بهترین بهره را ببریم.

وی افزود: اکنون در سطح دنیا هیچ کدام از کشورها از مزارع آبی برای کشت گندم استفاده نمی کنند بلکه دیم‌زارها را به توسعه این محصول اختصاص داده اند.

وی ادامه داد: انبار گردانی قبل از برداشت محصولات باید انجام گیرد و سیلوداران باید هرچه زودتر در این زمینه اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: بحث افت‌گیری و کالیبراسیون تجهیزات و لوازم کشاورزی و سیلوها باید به دقت انجام شود.

میرزاد همچنین از رعایت فاصله خرید محصولات کشاورزی توسط تعاون روستایی و سیلوداران تاکید کرد و گفت: ضعف‌های که در نگهداری محصولات کشاورزی در دوره های قبلی بوده باید اصلاح شود و این سرمایه ملی باید به دقت مورد حفاظت قرار گیرد.

معاون استاندار ایلام گفت: انتظار داریم سیلوداران با توجه به ظرفیت سیلوها اقدام به خرید و ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی کنند تا بتوانند هزینه های جاری سیلو را تامین کنند.

وی اظهار داشت: شرکت برق در زمان خرید گندم و دانه های روغنی باید دقت نظر ویژه ای داشته باشد تا خریداران با مشکل مواجه نشود.

میرزاد همچنین از شرکت پخش فرآورده های نفتی استان خواست نسبت به تامین و ذخیره سازی سوخت مورد نیاز کمباین ها تاکید کرد تا مشکلی در زمان برداشت محصولات ایجاد نشود.

وی به برنامه ریزی دقیق برای حضور کمباین ها در شهرستانهایی که اراضی آنها آماده برداشت است، اشاره کرد و گفت: باید همه تمهیدات به موقع توسط فرمانداران انجام گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام از حوزه بحران استانداری و فرمانداران خواست که تمهیدات لازم برای پیشگیری از هرگونه آتش سوزی احتمالی انجام دهند تا دسترنج کشاورزان از دست نرود.

میرزاد اظهار داشت: راهداری تمهیدات لازم برای تردد کمباین ها به منظور پیشگیری از سوانح رانندگی انجام شود.

وی از بانک کشاورزی خواست به موقع پول کشاورزان را پرداخت کند.

استان ایلام

Ilam Province

درباره استان ایلام

استان ایلام با مساحت ۲۰٬۱۳۳ کیلومتر مربع، بیست و دومین استان ایران از نظر وسعت به‌شمار می‌رود. مختصات جغرافیایی استان ایلام ۳۳٫۶۳۸۵۳۱°شمالی ۴۶٫۴۲۲۶۴۹° شرقی می‌باشد. استان ایلام در جنوب غرب ایران در سلسله جبال زاگرس واقع است و از غرب با کشور عراق از جنوب با استان خوزستان، از شرق با استان لرستان و از شمال با استان کرمانشاه همسایه است و دارای ۴۲۵ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است. استان ایلام به همراه استان خوزستان دارای طولانی‌ترین مرز بین‌المللی با کشور عراق است

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08413337001-2
  www.ostanil.ir
  ایلام خیابان آیت الله صدوقی استانداری ایلام

اوقات شرعی