بدون سرمایه‌گذاری، رونق اقتصادی و اشتغال امکان‌پذیر نیست

مدیرکل اقتصادی نهاد ریاست جمهوری، سرمایه‌گذاری را گامی ضروری برای تولید و تحقق رشد اقتصادی با همکاری همه‌جانبه بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی دانست و از تمرکز ویژه دولت بر سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید در استان ایلام خبر داد.

|به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری ایلام، «مجتبی بوربور»روز شنبه در نشست هماهنگی سفر رییس‌جمهور به استان و طرح‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری بر ضرورت رفع موانع سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید در راستای تحقق شعار سال تأکید کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای این استان برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، نقش بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی را در توسعه اقتصادی این دیار حیاتی دانست.

مدیرکل اقتصادی نهاد ریاست جمهوری با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی مسئولان استان، به‌ ویژه استاندار ایلام، بر اهمیت سرمایه‌گذاری به‌عنوان کلید اصلی تحقق رشد اقتصادی تأکید کرد.

بوربور با اشاره به شعار سال و تمرکز بر سرمایه‌گذاری برای تولید، یادآور شد که شعار سال نشان‌دهنده اهمیت بالای موضوع اقتصاد، تولید و سرمایه‌گذاری در کشور است و باید گفت که بدون سرمایه‌گذاری مناسب نه رونق اقتصادی شکل می‌گیرد و نه تولید و اشتغال محقق می‌شود.

وی در ادامه با تأکید بر ظرفیت‌های استان ایلام و توانمندی‌های موجود برای جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، تصریح کرد: ایلام با برخورداری از منابع طبیعی، موقعیت جغرافیایی ممتاز و نیروی انسانی توانمند، در همه زمینه‌ها آماده پذیرش سرمایه‌گذاری است.

مدیرکل اقتصادی نهاد ریاست جمهوری تصریح کرد که این استان می‌تواند به‌عنوان پایگاهی مناسب برای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و حتی خارجی مطرح شود؛ اما استفاده مؤثر از این ظرفیت‌ها نیازمند برنامه‌ریزی عملیاتی، هدایت درست سرمایه‌گذاری‌ها و رفع موانع موجود است.

نقش کلیدی بانک‌ها در تحقق شعار سال

بوربور، بانک‌ها را یکی از مهم‌ترین عوامل تحقق شعار سال دانست و گفت که وقتی رهبر معظم انقلاب سال‌های متوالی بر اهمیت اقتصاد و تولید تأکید دارند، به طور قطع نقش بانک‌ها در این مسیر اساسی است و عملکرد بانک‌ها باید به رفع مشکلات ساختاری اقتصاد استان و حمایت از تولید و اشتغال منجر شود.

وی افزود: یکی از انتظارها از مدیران بانکی استان ایلام این است که منابع و مصارف بانک‌ها را به‌طور دقیق مدیریت کنند و به‌جای بیان مشکلات ناشی از ناترازی، به دنبال ارائه راه‌حل باشند.

مدیرکل اقتصادی نهاد ریاست جمهوری گفت که بانک‌ها باید نگاه ویژه‌ای به استان ایلام داشته باشند و با برنامه‌ریزی مناسب، تسهیلات مورد نیاز برای پروژه‌های استانی را فراهم کنند.

بوربور با درخواست از مدیران بانکی و اقتصادی استان برای شناسایی طرح‌های اقتصادی دارای توجیه اظهار کرد ضروری است پروژه‌ها بر اساس ظرفیت‌ها و مزیت‌های استان هدف‌گذاری شوند.

وی توضیح داد طرح‌هایی که شرایط مناسبی برای اجرا ندارند، باید حذف شوند و منابع صرف پروژه‌های دارای اولویت و اهمیت بالا شود.

ضرورت هم‌افزایی مدیران برای توسعه استان

مدیرکل اقتصادی نهاد ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت هم‌افزایی و همکاری میان مسئولان اجرایی، بانک‌ها و دستگاه‌های سرمایه‌گذار، گفت که موفقیت در جذب سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید تنها با همکاری و هم‌افزایی همه مسئولان استان ممکن است.

بوربور یادآور شد که انتظار داریم مدیران استانی در جلسات ملی و دیدار با مدیران کشوری، دغدغه‌های مردم ایلام و ظرفیت‌های استان را به بهترین شکل بیان کنند.

مدیرکل اقتصادی نهاد ریاست جمهوری ضمن تأکید بر استفاده از فرصت‌ها در سفرهای رئیس‌جمهور و مقامات کشوری به استان، اظهار کرد: این سفرها می‌تواند زمینه‌ساز تصویب پروژه‌های کلان و تسهیلات ویژه برای ایلام باشد.

وی تاکید کرد که با تلاش و پیگیری استاندار و سایر مسئولان، باید به نتایجی برسیم که مردم استان از نگاه ویژه دولت بهره‌مند شوند.

برنامه‌ریزی برای نهایی‌سازی پروژه‌ها

بوربور با اشاره به جدول پروژه‌ها و ضرورت تکمیل آن‌ها گفت: در جلسه پیش‌رو باید فهرست دقیق طرح‌های اقتصادی استان مشخص شود.

وی ابراز کرد که بانک‌ها و مدیران دستگاه‌های اجرایی موظفند برنامه‌های خود را به‌صورت شفاف اعلام کنند و با کمک تیم اقتصادی استانداری، پروژه‌های با قابلیت بالای سرمایه‌گذاری معرفی شوند چرا که این پروژه‌ها هفته آینده در جلسات ملی با بانک‌های عامل و مدیران کشوری بررسی خواهند شد.

مدیرکل اقتصادی نهاد ریاست جمهوری با قدردانی از کوشش‌های استاندار ایلام، خاطرنشان کرد: استاندار ایلام فردی باتجربه و توانمند است که با پیگیری مستمر و برنامه‌ریزی دقیق، ظرفیت‌های اقتصادی استان را به‌خوبی معرفی کرده و نقش مهمی در تحریک سرمایه‌گذاری در ایلام دارد.

استان ایلام

Ilam Province

درباره استان ایلام

استان ایلام با مساحت ۲۰٬۱۳۳ کیلومتر مربع، بیست و دومین استان ایران از نظر وسعت به‌شمار می‌رود. مختصات جغرافیایی استان ایلام ۳۳٫۶۳۸۵۳۱°شمالی ۴۶٫۴۲۲۶۴۹° شرقی می‌باشد. استان ایلام در جنوب غرب ایران در سلسله جبال زاگرس واقع است و از غرب با کشور عراق از جنوب با استان خوزستان، از شرق با استان لرستان و از شمال با استان کرمانشاه همسایه است و دارای ۴۲۵ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است. استان ایلام به همراه استان خوزستان دارای طولانی‌ترین مرز بین‌المللی با کشور عراق است

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08413337001-2
  www.ostanil.ir
  ایلام خیابان آیت الله صدوقی استانداری ایلام

اوقات شرعی