در جلسه شورای اداری شهرستان چوار با حضور وزیر صمت مطرح شد

مطالبه فرماندار چوار از وزیر صمت

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان چوار؛فرماندار شهرستان چوار در جلسه شورای اداری این شهرستان با حضور دکتر اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت،مسئولان استانی و شهرستانی فعالان اقتصادی و صنعتی و اصحاب رسانه با تشریح ظرفیت‌های عظیم اقتصادی، فرهنگی و مرزی چوار، خواستار توجه جدی دولت به سه مطالبه اساسی مردم شد؛ بیکاری جوانان، بحران آب شرب، و پیگیری پروژه راهبردی «حلالی شمالی» از مهم‌ترین محورهای سخنان وی بود.

فرج‌اله پاوند فرماندار شهرستان چوار با نگاهی تحلیلی و صریح، به تبیین وضعیت اجتماعی و زیرساختی چوار پرداخت و سه مسئله‌ی اساسی را به عنوان اولویت‌های مطالبه‌گری مردم شهرستان از دولت مطرح کرد: بحران بیکاری جوانان بومی، آب شرب غیرقابل مصرف، و توقف پروژه «حلالی شمالی».

پاوند در ابتدای سخنان خود ضمن خوشامدگویی به وزیر صمت، شهرستان چوار را سرزمینی با مردم سخت‌کوش، شهیدپرور و دارای ظرفیت‌های کم‌نظیر توصیف کرد که در عین برخورداری از منابع عظیم نفت و گاز، صنایع بزرگ پتروشیمی، پالایشگاه گاز و ارغوان گستر، با مشکلاتی بنیادین دست‌وپنجه نرم می‌کند.

فرماندار چوار با اشاره به وسعت ۱۴۰۰ کیلومتری شهرستان، وجود مرز ۴۵ کیلومتری با کشور عراق، و جمعیتی بالغ بر ۱۷ هزار نفر، تصریح کرد: «ما با دولت عقلانیت و عدالت سخن می‌گوییم؛ دولتی که پایبند به قرارداد اجتماعی با ملت است و صدای مردم را از نزدیک می‌شنود.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود، مهم‌ترین مطالبه مردم چوار را بیکاری جوانان، به‌ویژه جوانان تحصیل‌کرده‌ی مجموعه‌ی ارغوان گستر دانست و با تأکید بر اینکه این موضوع از نظر اجتماعی و روانی امنیت منطقه را تهدید می‌کند، خواستار ورود فوری دولت و وزیر مربوطه به این مسئله شد.

پاوند مشکل دوم را بحران آب شرب دانست و گفت: «مردم چوار آب دارند اما آبی که آزمایشگاه‌ها تأیید کنند، ندارند. این یعنی عملاً تشنه‌اند.» وی خواستار توجه ویژه وزارت نیرو و تسریع در اجرای پروژه‌های آبرسانی سالم در منطقه شد.

سومین مطالبه فرماندار، پیگیری و تکمیل پروژه‌ی راهبردی «حلالی شمالی» بود؛ پروژه‌ای که به گفته‌ی وی می‌تواند گره بیکاری را باز کند و دروازه‌ای تجاری به روی منطقه بگشاید. وی با تأکید چندباره گفت: «حلالی شمالی، حلال مشکلات شهرستان چوار است.»

پاوند در ادامه به مشکلات زیرساختی، راه‌های مواصلاتی، فاضلاب شهری، تنش‌های کارگری و بی‌ثباتی اشتغال نیز اشاره کرد و اظهار داشت: «فرماندار و مدیران شهرستان تمرکز ندارند، چون هر لحظه باید نگران یک بحران اجتماعی ناشی از بیکاری یا تنش کارگری باشند.»

او در پایان خطاب به وزیر صمت گفت: «من امروز شما را وکیل مردم شهرستان چوار می‌دانم. لطفاً این سه مطالبه را به هیئت دولت منتقل کنید: بیکاری، بحران آب شرب، و پروژه حلالی شمالی. این‌ها اولویت ما هستند.»

استان ایلام

Ilam Province

درباره استان ایلام

استان ایلام با مساحت ۲۰٬۱۳۳ کیلومتر مربع، بیست و دومین استان ایران از نظر وسعت به‌شمار می‌رود. مختصات جغرافیایی استان ایلام ۳۳٫۶۳۸۵۳۱°شمالی ۴۶٫۴۲۲۶۴۹° شرقی می‌باشد. استان ایلام در جنوب غرب ایران در سلسله جبال زاگرس واقع است و از غرب با کشور عراق از جنوب با استان خوزستان، از شرق با استان لرستان و از شمال با استان کرمانشاه همسایه است و دارای ۴۲۵ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است. استان ایلام به همراه استان خوزستان دارای طولانی‌ترین مرز بین‌المللی با کشور عراق است

تاریخ بروز رسانی سایت

آمار بازدید

اطلاعات تماس

برای ارتباط با ما از روش های زیر می توانید اقدام کنید :
  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
08413337001-2
  www.ostanil.ir
  ایلام خیابان آیت الله صدوقی استانداری ایلام

اوقات شرعی