استانداری ایلام

صحبت های استاندار ایلام در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان:

مسیر سرمایه گذاری برای توسعه و اشتغال در استان هموار می شود/دانش بنیان نمودن و کارشناسی محور شدن امور دو مولفه برای رسیدن به رشد اقتصادی است/۵ درصد رشد اقتصادی پیش بینی شده استان مربوط به سرمایه گذار

مسیر سرمایه گذاری برای توسعه و اشتغال در استان هموار می شود/دانش بنیان نمودن و کارشناسی محور شدن امور دو مولفه برای رسیدن به رشد اقتصادی است/۵ درصد رشد اقتصادی پیش بینی شده استان مربوط به سرمایه گذار

‍ ⭕️ ره‌آورد طرح عظیم سامانه گرمسیری آبی کردن ۱۸ هزار هکتار زمین کشاورزی است ...

بخش دوم صحبت های استاندار ایلام در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان:
📎 مسیر سرمایه گذاری برای توسعه و اشتغال در استان هموار می شود/دانش بنیان نمودن و کارشناسی محور شدن امور دو مولفه برای رسیدن به رشد اقتصادی است/۵ درصد رشد اقتصادی پیش بینی شده استان مربوط به سرمایه گذاری است

📲| به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری ایلام، دکتر حسن بهرام‌نیا در بخش دوم صحبت های خود در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان با عنوان این مطلب که مسیر سرمایه گذاری برای توسعه و اشتغال در استان هموار می شود، اضافه کرد: اما در کنار تلاش مدیران برای گره گشایی از مشکلات تولید، سرمایه گذاران نیز باید به وظایف قانونی خود عمل کنند تا شاهد رونق تجارت و تولید باشیم.

وی در ادامه با تاکید بر این مهم که بایست اهتمام و تلاش همه جانبه مدیران برای رسیدن به رشد اقتصادی ۹.۶ درصدی باشد، اضافه کرد: ۴.۶ درصد این میزان مربوط به بهره وری و ۵ درصد مربوط به سرمایه گذاری است.

وی اضافه کرد: رشد اقتصادی استان در چهار حوزه کشاورزی ۱۰.۱، معدن ۱۱، خدمات ۷ و صنعت ۱۰ درصد تعریف شده است.

استاندار ایلام در ادامه خطاب به مدیران این چهار حوزه گفت: رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و فرمانداران بصورت مجزا یک کتابچه در خصوص برنامه رسیدن به رشد اقتصادی تعریف شده را تهیه کنند  و در هر جلسه باید میزان رشد واقعی را گزارش دهند.

وی با بیان اینکه دانش بنیان بودن و کارشناسی محور بودن امور دو مولفه مهم مدیران برای رسیدن به رشد اقتصادی پیش بینی شده استان باشد، افزود: مدیران مربوطه در چهار حوزه تعریف شده برای رسیدن به رشد اقتصادی، برنامه زمانبندی داشته باشند و تمامی گزارشات مدیران در این حوزه باید پشتوانه منطقی داشته باشد.

وی افزود: لازمه رشد اقتصادی و توسعه تعریف شده استان این است که همه مدیران پای کار باشند و کار را به کارشناسان واگذار کنیم و محوریت کار ما کار کارشناسی شده باشد‌.

دکتر بهرام نیا در بخش دیگری از سخنان خود با ذکر این مطلب که عملیات ۲۰ پمپاژ کشاورزی این استان حدود ۱۸ سال پیش آغاز شده و کماکان به بهره برداری نرسیده است، گفت: اتمام این پروژه ها برای افزایش راندامان و بهره وری در بخش کشاورزی ضروری است.

وی در ادامه گفت: در این راستا با معاون وزیر جهاد کشاورزی رایزنی شده که از محل و اعتبارات منابع ملی وزارت جهاد کشاورزی، استانی و مصوبات سفر این پمپاژ ها طی یک برنامه سه ساله تکمیل  شوند.

رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی استان در ادامه بر لزوم برنامه تضمینی برای کشاورزان تاکید کرد و گفت: باید علاوه بر حمایت قاطع از کشاورزان، در دستور کار قرار گرفتن کشت های استراتژیک و کلیدی است که بخشی از این مهم با تصمیمات دولت در مرکز و بخشی از آن در تصمیمات استان محقق می شود.

وی ادامه داد: آب بیشترین وزن متغیر در رشد اقتصادی حوزه کشاورزی دارد  که برای این مهم برنامه داریم ۲۰ پمپاژ را فعال کنیم و یکی از ساز و کارهای مهم برای افزایش راندمان و بهره وری در حوزه کشاورزی، استفاده از آب سیمره است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه ۲۱۲ کیلومتر از سامانه گرمسیری در حوزه استحفاظی استان ایلام است، اضافه کرد: ۳۵۰۰ میلیارد تومان جهت تکمیل سامانه گرمسیری برای بهره وری محصولات زراعی و باغی است که تاکنون ۵۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده است که که در این راستا وزارت نیرو و جهاد کشاورزی هر کدام وظایفی دارند بایست انجام دهند.

نماینده عالی دولت در استان در ادامه گفت: نخستین هدف ما برای تکمیل این پروژه این است که پروژه خط انتقال آب به سرانجام برسد و آب به پشت سد کنجانچم برسد که اگر این مهم محقق شود ۱۸ هزار هکتار زمین کشاورزی استان آبی می شود.

 

تگ های مهم
تصاویر پیوستی
ثبت نظرات

آخرین نظرات نمایش تمامی نظرات


تاکنون نظری ثبت نشده است